Descriere

Asociatia Community Aid Romania este o organizatie nonguvernamentala infiintata in vederea sustinerii oricarei persoane sau comunitati care isi doreste o imbunatatire a nivelului de trai prin dezvoltarea capitalului uman, social si antreprenorial. Totodata, tine cont de protejarea mediului inconjurator si exploatarea sustenabila a resurselor naturale.

Organizatia noastra tinteste catre armonizarea legaturilor inter-umane dintre comunitatile dezvoltate si cele in curs de dezvoltare sau sub-dezvoltate. De asemenea, consideram necesara crearea unui circuit economico-social benefic tuturor prin stimularea spiritului comunitar si dezvoltarea unui transfer bilateral de experienta, cunostinte si idei.


Misiune

In prezent, resursele tangibile si intangibile sunt distribuite in mod inegal atat la nivel national cat si international. Disparitatile dintre comunitatile dezvoltate si cele in curs de dezvoltare sau sub-dezvoltate au devenit din ce in ce mai evidente, cu efecte negative la nivel social, dar si economic.

Misiunea noastra este de a sustine comunitatile in curs de dezvoltare sau sub-dezvoltate prin proiecte de dezvoltare a cunostintelor si abilitatilor membrilor acestora. Pentru a realiza acest lucru ne propunem sa fim alaturi de cei ce isi doresc sa faca o schimbare in bine in viata lor sau a comunitatii lor.