Campanie umanitara pentru ajutorarea refugiatilor sirieni.

Asa tare ne bucuram cand intalnim oameni adevarati si de calitate, romani saritori alaturi de care poti face treaba. Ii multumim lui Cristian Dumitru pentru aceasta donatie, si sa nu uitam de Mihai Ventoniuc omul din spatele fiecarei actiuni.

 


 

Partea I

 

Atelierul  face parte din centrul destinat persoanelor ce si-au pierdut piciorul sau picioarele in urma razboiului, in mare parte victime colaterale. Centrul nu percepe taxe sau tarife pentru realizarea acestor proteze. Pozele vorbesc de la sine.

 


 

Partea II

 

Am ajuns in tabara Atma situata pe teritoriul Siriei chiar la granita cu Turcia. Va puteti face o idee de situatia oamenilor ce traiesc in aceasta tabara din imaginile de mai jos, consideram ca orice incercare de descriere a fotografiilor este de prisos. Asteptam o parere despre actiunea din tabara Atma.

 

 


 

Friends of Syrian Orphan Project

 

Proiectul  „Friends of Syrian Orphans Project” a trecut de la idee la practica. Community Aid Romania impreuna cu Adina Mutar sprijiniti de Al Tawel Carmen si alti cativa oameni cu inima mare au facut posibila aceasta actiune. Acest proiect este o extensie a programelor desfasurate de Community Aid Romania pentru copiii din centrele de plasament din Romania. Mai jos galeria foto impresionanta.