Campania „imbratisari gratuite

ÎMBRĂȚIȘĂRI GRATUITE! Asociația Community Aid România a desfășurat un proiect prin care voluntarii au oferit îmbrățișări gratuite locuitorilor din Medgidia. Pe lângă bucuria unui chip luminos și a unei strânsori prietenoase, tinerii au împărțit și bilețele cu citate menite să aducă un zâmbet pe fețele trecătorilor.

Caravana lui Mos Craciun 2015

Caravana lui Mos Craciun 2012

image

SĂRBĂTORI CU LACRIMI PE OBRAJI

SĂRBĂTORI CU LACRIMI PE OBRAJI – Pentru mai multe familii momentele de bucurie din preajma sărbătorilor sunt niște amintiri de mult uitate. Chinuiţi de boală …

 

 

Bucurestenii, implicati in campania ” Salvati copiii sirieni ” 

Vineri, sambata si duminica, la Piata Universitatii , strada Edgar Quintet , langa Fantani, s-a desfasurat o etapa a campaniei „Salvati copiii sirieni”, menita sa sensibilizeze opinia publica fata de tragedia poporului sirian.

Comentati si cititi aici: CITESTE ARTICOL ZIAR


Carrefour, donatii pentru refugiatii sirieni prin organizatia „Community AID Romania ”

( www.enational.ro )

La Piata Universitatii , strada Edgar Quintet , langa Fantani, s-a desfasurat o etapa a campaniei „Salvati copiii sirieni”, menita sa sensibilizeze opinia publica fata de tragedia poporului sirian.

Comentati si cititi aici: CITESTE ARTICOL ZIAR


Romanii sprijina refugiatii sirieni printr-o campanie umanitara: Afla cum poti trimite ajutoare ( www.b1.ro )

Situaţia din Siria s-a deteriorat la începutul anului 2011, când armata a intervenit pentru a stopa demonstraţiile antiguvernamentale. Conform unui raport al Organizaţiei Naţiunilor Unite, până în luna aprilie a acestui an s-au înregistrat între 90.000 şi 100.000 de victime, cea mai mare parte a acestora fiind din rândul civililor. Aproximativ 3,5 milioane de persoane au fost dislocate în tot acest timp. În afara taberelor de refugiaţi din Iordania, Turcia şi Liban, pe teritoriul Siriei, de-a lungul frontierelor, sunt zeci de mii de refugiaţi. Pentru aceşti “refugiaţi în propria ţară”, cum au fost numiţi, şi pentru populaţia siriană dislocată, s-au format echipe care asigură logistic intrarea în Siria şi distribuirea ajutoarelor. Nu există priorităţi în privinţa ajutoarelor, decât de hrană şi apă. Refugiaţii sirieni, mulţi dintre ei copii, au nevoie de suport moral, dar şi de ajutor material. Campania umanitară “Facem echipă cu Gabriel”, demarată de Gabriel Cateliu, coordonator de acţiuni umanitare în cadrul organizaţiei Create Yourself, împreună cu Adina Mutar, jurnalist de politică externă, fiind sprijiniţi logistic de către Clubul Siriano-Român şi-a propus să ofere un sprijin direct refugiaţilor sirieni, aflaţi în tabăra de la Atma.

Comentati si cititi aici: CITESTE ARTICOL ZIAR


Urmăreşte blog-ul:  Facem Echipa cu Gabriel

Alătură-te Campaniei Noastre.