Actiune umanitara 25.12.2013 Comuna Balaceanca, jud.Ilfov

Caravana lui Mos Craciun a poposit in Comuna Balaceanca, unde am mai fost acum ceva timp si am revenit cu aceeasi buna dispozitie. Multumim colegilor de la CS-URA Clubul Studentilor din cadrul Universitatii Româno-Americana , Eliza Chirila multumim Salanta Ionut si colegilor sai, multumim pentru masina lui Mos Craciun doamnei Gina Olteanu si nu in ultimul rand parintelui Gavrila Nicolae. A fost o zi minunata si pentru noi si pentru copiii pe care i-am vizitat.

A fost o zi lunga, dar plina de clipe frumoase si vesele. Mosul a vizitat 100 de familii nevoiase din orasul Rosiorii de Vede si comuna Maldaieni, aducandu-le daruri multe. Multumim tuturor celor implicati si speram sa fiti alaturi de noi si de acum incolo. Craciun fericit tuturor!

 


 Actiune umanitara 25.12.2013 Rosiorii de Vede si Maldaieni, jud.Teleorman

Caravana lui Mos Craciun – Rosiorii de Vede si Maldaieni Actualizat cu peste un an în urmă A fost o zi lunga, dar plina de clipe frumoase si vesele. Mosul a vizitat 100 de familii nevoiase din orasul Rosiorii de Vede si comuna Maldaieni, aducandu-le daruri multe. Multumim tuturor celor implicati si speram sa fiti alaturi de noi si de acum incolo. Craciun fericit tuturor!


 Actiune umanitara 25.12.2013 Comuna Silistea-Tepes Voda, jud.Constanta

 


Actiune umanitara 26.12.2013 Comuna Tortomanu, jud.Constanta