Am propus  pentru cei care sunt de acord, bineinteles, sa transformam copiii nostri in spiridusii Mosului : cutiuta de pantofi  destinata unui copil nevoias.  

Trebuie sa aveti o cutiuta de pantofi,  pe care, in prealabil daca nu este prea greu sa o inveliti intr-o hartie normala sau de cadou ( separat capacul si cutia) apoi sa puneti impreuna cu copilul lucruri care nu costa mult, dar care considerati ca pot bucura un copil de Craciun ( dulciuri, dar care sa reziste, sa nu se deterioreze usor, obiecte de imbracaminte, o decoratiune de Craciun, caiete, rechizite, carti, jucarii ,etc.  ).Le vom aduce cu totii intr-o zi anume la Scoala, eu le voi prelua si le depozitez pana pe 21 Decembrie cand vom merge la copiii  de pe lis ta sa le ducem personal. Puteti participa efectiv la acesta Campanie, eu voi merge personal. Atasez etichetele, care vor fi pregatite pentru 30 de cutii, dar fara nicio obligatie din partea nimanui.  Copii vor alege o eticheta pe care o vor completa singuri, astfel vor sti unde ajunge cadoul lui. Etichetele cuprind datele  Asociatiei si  doar prenumele copilului nostru, astfel, daca adresantul doreste sa trimita oscrisoare de multumire sau sa tina legatura cu copilul nostru sa fie doar prin Asociatie , care are obligatia sa pastreze confidentialitatea datelor.

 Va propun acest lucru , deoarece, anul acesta, in calitate de voluntat particip la Campania  „Mos Craciun in fiecare casa”

 impreuna cu Asociatia Community Aid Romania cu sediul in Bucuresti, Sector 1, Bld. Bucurestii Noi, Nr. 78, Bl. C1, Ap. 14, cont bancar nr. COD IBAN: RO32CECEB31830RON3605531, deschis la CEC BANK, cod fiscal 32357061, in calitate de organizator, si acestia ne vor facilita transportul, alegerea copiilor, impreuna cu Parohia si Institutia de Invatamant din satele respecive. Suntem alaturi de ei la trei Campanii si am participat efectiv la selectia copiilor.