Fii iepuras pentru o zi 2015

facebook Urmareste-ne pe facebook

Asociația Community Aid Romania impreună cu echipa Alpha Media l-au insoțit pe Iepuraș la mai multe familii nevoiașe din localitățile Medgidia, Valea Dacilor, Remus Opreanu și Poarta Albă.

Ca și în anii precedenți, copiii l-au întâmpinat pe Iepuraș cu poezii și multe zâmbete.

Acțiunea a avut ca obiectiv ajutorarea copiilor aflați in situații delicate, familiile lor fiind identificate anterior de reporterii Alpha Media.

Sperăm ca gestul nostru le va ramane în suflet si le va da speranță.

 

 

PARTEA I

 

PARTEA II

 


 

Du-te sus

Fii iepuras pentru o zi 2014

facebook Urmareste-ne pe facebook

Cum v-am obisnuit Community AID Romania este in actiune, iepurasul a venit in Tortomanu si anul 2014. Cu aceasta ocazie am reusit sa aducem din nou o mica bucurie in sufletele oamenilor. Telul nostru a fost atins!

 Fii iepuras pentru o zi , comuna Tortomanu, jud. Constanta

 


 

Du-te sus

Fii iepuras pentru o zi 2013

facebookUrmareste-ne pe facebook

In ajun de Paste Comunitatea AID a poposit la mai multe familii din comuna Tortoman jud.Constanta pentru a aduce spiritul sarbatorilor si acolo unde posibilitatile materiale sunt mai reduse. Am cunoscut oameni mai putin norocosi, dar care nu si-au pierdut zambetul si spera ca greutatile vor trece. Am vazut copii frumosi, sanatosi si plini de energie care radiau caldura sufleteasca. Cea mai mare bucurie a fost sa vadem copii zambind. Pozele spun totul, „Dar din dar se face rai!”

Va asteptam alaturi de noi sa facem si mai multi copii sa zambeasca!